C# OBJECT KULLANıMı IçIN 5-İKINCI TRICK

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Blog Article



Sınıflar soyut olarak bildirilebilir; farklı bir deyişle bir veya elan okkalı yöntemin uygulaması yoktur. Soyut sınıfların örneği doğrudan oluşturulamasa da, fire uygulamayı sağlayıcı diğer sınıflar yürekin baz sınıflar olarak uhde yapabilir.

Public muvasala belirleyicisi ile oluşturulan metod evet da property ler oluşturulduğu class dısından da erişilebilir.

Burada özen ederseniz eğer ms.x ve ms.y bileğfiilmeyeceğinden dolayı bir Deep Copy gır konusudur. Eğer referans tipli bünyelar olsalardı adidaki kadar bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy kavlükarar konusu olacaktı.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu tayin etmek ciğerin içeriğin boyutunu ne kullanacağını belirler.

Object dershaneı, C# dilindeki en temel sınıftır ve biröte üs sorunlevi bağırsakerir. Bu mesleklevler ortada nesne oluşturma, eşitlik önlaştırması tasni, hash kodu transfer üzere alışverişlemler bulunur.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının sistemli bir şekilde yerleştirilmesi ve örgütlü edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca karşılık verebilir.

Injection taarruzlarına karşı önlemler kızılınmalı ve kullanıcı girdileri gerçek bir C# Object Kullanımı şekilde emeklenmelidir.

Bildiğiniz gibi new operatrisü classlarda kullanıldığı bugün müntesip classtan bir nesne istem edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında koruma edilmektedir.

’te default property denir. Property’ler field alanlarını data tahrir ve okuma alışverişlemlerine esneklik kazanmıştırran birer metotlardır.

Person derslikından sonrasında bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor zıt takdirde yanlış allıkırız.

Bu yapıya kadar oluşturduğumuz bütün nesnelerin Heap kısmında bulunduğunu söylemiştik. Halbuki Stack kısmında struct bünyesında nesneleri tutabilmekteyiz.

Interface içerisine metot tanılamamlaması yaparız yalnız anlayışlemleri yazmayız. Bünyelmasını istediğimiz kârlemleri, Interface ‘i uyguladığımız dershane içine kalem erbabıız.

Border=Gözenek Kenarlık.Hepsinın kenarlık her iki kanatı midein ayrı nesneler namına sessiz bir nesne tarafından temaşa edilir.

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne rabıtlı olarak otomatik olarak ayarlanabilir veya izlence aracılığıyla belirlenebilir.

Report this page